tisdag, april 7

Oj oj

Vad jag har grejat:) Nu när det har varit så fint väder och solen bara skiner så har jag haft världen energi, jag har gjort massor. Jag har gjort klart Fannys rum, möblerat om, sytt nya gardiner, spikat upp tavlor, satt upp säng himmelen, rensat leksaker och kläder :)

Så här blev resultatet

Det var meningen att jag skulle hinna med och måla alla möbler inne hos henne vita, men det hanns inte riktigt med:) Men man måste ju ha jobb kvar till en annan gång hehe Dessutom ska en del av möblerna som hon har i sitt rum hemma hos Frank också in i rummet, så mer ska stuvas in:)

Sedan har jag fixat om i vårt sovrum, måste ju vara fint nu när Frank flyttar in;) Dit har jag sytt en ny prydnadskudde, rullat upp gardinerna, flyttat upp nya blommor, satt upp lyktor och möblerat om i garderoberna.

Jag har sytt upp gardinerna i vardagsrummet också, de var så långa och släpade bara runt i golvet och samlade damm. Men nu är de snygga och frächa:)

Ja just ja, jag hann ju med att snygga till hallen uppe också :)

Idag har jag vart ledig från mitt vanliga jobb, så vi passade på att köra hit lite grejer från Franks hus, alla hans fina blommor:) , men nya krukor måste jag köpa de som han har är så blåa:) Massor av mattor hämtade vi också, så nu känns det skönt att gå på mina golv. Jag hade inga mattor liggandes innan, för jag hade inga fina…men nu så:)

Idag har det fyllts på fler varor i webb butiken, och annu mer kommer det upp i veckan. Några smakprov får ni här…

Ha det så gott allihop och njut av Påsken och våren!

Kram 

bra logg

PS. bilderna i albumen är lite mörka, det beror på att jag hade motljus när jag fotade:) DS.