måndag, juli 5

Stor städning och Peace and Love

Eftersom jag skulle gå på Peace and Love festivalen på lördagen och skulle få hit besök så tänkte jag att jag kunde passa på att storstäda hela huset:) Jag satt igång på måndagen med vardagsrummet och gick igenom alla skåp och torkade lister och allt annat dammigt, fy då! Hela måndagen gick åt just det rummet, fin putsning, om plantering av blommor och hitta på förvarings möjligheter för Lennox leksaker eftersom han oftast leker nere. Jag var helt slut på kvällen!

028

Resten av veckan flöt det på med rum efter rum, dock hann jag inte med vårt sovrum eller Fannys rum (som ser ut som en krigszon hihi)

041

Jag tog mig tid till att måla lite små saker som jag skulle ha målat för flera år sedan :) Tänk vad lite färg kan förändra!

036

Tre nya hjärtan på tråd plantor inköptes, min favorit!

042

På lördagen hade Anna-Karin, Nina, Cicci, Syrran och Madde grillkväll hemma hos mig innan vi skulle och festa loss på Peace and Love. Vi hade super trevligt och maten var god, fast köttet mest liknade kolbitar ( cicci!!:) ) och kvällen avslutades med Jay-Z:s spelning som var helt grym!!