lördag, december 4

Dagens lucka 4 dec

Att pynta med grön grön mossa till jul är mysigt och väldigt vackert. Och då kan denna trådslöjds kon passa utmärkt. Dagens pris på denna är 25 kr.

SDC10975

Klicka här för att komma rätt i butiken

fredag, december 3

Dagens lucka 3 dec

Sött randigt julhjärta att dekorera med till jul. Dagens pris på hjärtat är 25kr

GetImageCAHSG3PC

Klicka här för att komma till det randiga hjärtat

torsdag, december 2

Dagens lucka 2 dec

Lys upp i vintermörkret med en söt ljushållare. Dagens pris på ljushållaren med hjärthandtag är 25 kr. Jag skickar även med 2 stearin ljus till den.

GetImageCAJZYNY8

Klicka här för att hitta den i butiken.

onsdag, december 1

Dagens lucka 1 dec

Servera julgröten ur en söt frukost skål. I dag är det extra pris på frukostskålen Mynte som är en av Ib Laursens storsäljare. Dagens pris på Mynte är endast 25 kr.

GetImage

klicka här för att komma till den i butiken.

tisdag, november 30

Ned räkning till jul

Nu har den riktiga kylan kommit, riktigt kallt är det men ändå inte lika kallt som förra vintern. Och DET är jag glad över :) Idag har vi vart och handlat julkalender till Fanny och hon är sååå sugen på att öppna lucka nr 1 och hon bara längtar tills i morgon.

2010-11-20 15.06.06

Jag börjar bli sugen på att julbaka, det finns ju så mycket gott. Kola, ischoklad, finska julstjärnor, knäck och lussebullar mums:) Fast än är det inte riktigt dags här, vu har inte ens fått upp adventsljustakarna i fönstren hehe Första advent brukar komma som en överraskning varje år, och vi brukar ligga lite efter :)

2010-11-29 12.59.07

Men jul brukar det alltid bli här, och det firas med nära och kära inne i stan. Hur firar ni?

Vi kommer att ha en liten julkalender hos Fröken F, där vi kommer att ha olika erbjudanden varje dag ända fram till jul. Erbjudandena gäller både i webbutiken och i Gårdsbutiken. varje dag fram till jul kommer vi att “öppna en lucka” här i bloggen och i butiken. Så håll ögonen öppna:)

Gårdsbutiken kommer att vara stängd nu på söndag den 5 dec. På Lördagen den 4 dec är den öppen som vanligt mellan kl 10.00 och 14.0o