fredag, november 5

Effektiv dag

Idag har jag packat upp en del av varorna som snart ska ut i butiken, jag insåg helt plötsligt hur mycket varor jag egentligen har. Man tänker inte på det när alla varor låg ner packade i kartonger. På söndag kommer datum för när jag öppnar butiken, allt beror på hur mycket jag hinner i helgen :)

DSC_0474

Bjuder på 2 nyheter av 4 som kommer att finnas i Gårdsbutiken men inte på nätet. Ovan ett mindre skåp, riktigt fint var det. Under ett super snyggt planterbord.

DSC_0475

Det kommer att finnas mer inredning i Butiken än vad det finns på nätet, jag har massor som ska ut dit :) nervös börjar jag bli också, lite läskigt är det allt.

Det var riktigt fint väder idag så jag har passat på att vara ute nästan hela dagen. När mörkret kom, kom även Frank ut som har vart inne och sjuk i 3 dagar. Han passade på att elda upp vår fina rishög :)

DSC_0476

Lennox var riktigt fascinerad av brasan och kunde nästan inte slita blicken från den.

DSC_0479  

DSC_0482 DSC_0483

Och så här ser det ut i Gårdsbutiken hittills

DSC_0477 

(kan ju inte visa för mycket ;))

Nu blir det Idol och lite chips med dipp!

Till Butiken

tisdag, november 2

Sweeeeeet!!

Idag så kom det med posten, det efterlängtade brevet

SDC10926

Och det blev som jag hoppats på……

SDC10928

Wiiiiiii butiken får öppnas :) Jag ska inte bygga något men det heter att man söker bygglov för ändrad användning av byggnad. Så nu blir det till att pula ute i butiken hela helgen:) Hoppas bara inte Frank blir sämre än vad han är, och att han inte smittar oss andra med sin dunder förkylning. Bjuder på en liten bild på honom och Dalton, de myste i soffan igår :)

SDC10925

måndag, november 1

Annonsen som försvann….

Ja som bekant så skulle ju jag ha en annons i Dalarnas Tidningar i torsdags. På torsdag morgon så skyndade jag mig till macken för att köpa Falu Kuriren och se annonsen. Jag började att bläddra redan i butiken, jag bläddrar och bläddrar, sen kommer han som jobbar i butiken och börjar bläddra han med:) Men nej jag kunde inte hitta den, jaha den kanske är så liten då så jag missar den. Så jag åker hem med tidnigen och bläddrar igenom den ett par gånger igen, men neeej den finns inte med….Jag tar upp telefonen och ringer till annons ansvarig för att höra vart den tagit vägen. Det visar sig att några av annonserna hade fallit bort av någon anledning, och min var en av dessa. Åhhh det var så frustrerande…jag som väntat så länge. Men de skulle sätta in annonsen så fort som möjligt. Det är alltså bara att vänta lite till då :)

DSC_8077

Jag hoppas att jag ska få beslutet från kommunen i veckan så jag kan sätta igång och jobba ute i butiken :)

DSC_8082

Bilderna i dagens inlägg är tagna av min härliga väninna Maria Söderberg, som är super duktig på att fota. Hon var här och hälsade på förra veckan och passade på att fota lite mer:)

DSC_2080-1

Min tävling som jag planerat är fortfarande på planeringsstadiet, tänkte att det skulle bli en lite roligare tävling, men  upplägget som jag hade i något inlägg tidigare är jag inte riktigt nöjd med, så jag får spåna vidare. 

DSC_0150 (2)

 

Till butiken