torsdag, maj 27

Här kommer jag…

smygandes med min kamera igen hihi, äntligen har mina efterlängtade varor kommit och innan jag lägger in dessa i den nya butiken tänkte jag ge er lite smakprov på vad som ska komma.

009

syns nästan vad det är:)

010

Lite mer zink

011

Vad är det som går och går och går…..

012

och dagens sista…hmmm nu får ni klura lite:)

Ha det!

måndag, maj 24

Tiden går fort även fast…

man inte alltid har så roligt:) Jag har inte hunnit vara så aktiv i bloggande denna månad, har haft fullt upp med bokföringen som är som ett enda stort virr varr av siffror. Nu är jag äntligen i slutet och ska lämna in deklarationen i dagarna här:) Det känns verkligen befriande.

Sommaren har hunnit komma under tiden också, och det är så härligt. Sol och värme har jag verkligen längtat efter, fast än jag inte hunnit vara ute så mycket än så värmer det genom fönstret när man tittar ut.

För ett par veckor sedan var jag och min kära kusin ute på en secondhand runda i Falun och i Borlänge. Jag gillar verkligen Carl Larsson tavlor och hittade flera stycken, men det var bara en som fick följa med mig hem:)

002

Den hade så fina bilder och ramen passade in med allt annat hemma här:) Den fick sin plats i trappen. Bilden är på hans barn Esbjörn (vänster) och Lisbeth (höger). I köket har jag detta litografi på Carl Larssons fru Karin Larsson som håller i ett av deras barn. Jag har fyra till i köket men får visa dem en annan gång.

001

Har ni vägarna förbi Sundborn, Falun tycker jag verkligen ni ska ta er tid att besöka deras hem.

Idag inväntar jag på att nya varor ska levereras till mig från Danmark, wihi :) det ska bli så spännande att se hur de ser ut:) Rean i butiken fortsätter till slutet av vecka 22. Sedan kommer arbetet med att byta till den nya fräscha butiken att påbörjas, det ska bli så kul!:)