torsdag, juni 17

Välkommen

välkommenemalj

nya butik och nya varor. Nu rullar allt på som vanligt, jag är så glad att öppnandet av nya butiken gick bra.

kors

Annars brukar jag med min otur stöta på en massa gupp på vägen:) Men som ordspråket säger: man lär så länge man lever! Och tur är väl det:)

bordsklocka

Nya varor har anlänt och butiken kommer att fyllas på under veckan, jag var som ett barn på julafton när speditören ringde idag och sa att han hade leverans till mig. Sen stod vi jag och Fanny, två förväntansfulla barn, och inväntade lastbilen på gården hihi:)

söndag, juni 13

Snart!!!

Efter ett antal dagar och nätters slit så kommer den nya butiken att öppnas inom 24 timmar, om inga problem uppstår! Den är verkligen fin och jag hoppas fler kommer att tycka det också.

Butiken ligger självklart kvar på den gamla adressen

www.froken-f.se

Jag satt och reflektera lite om min butik och kom på att den har ju faktiskt funnits i 1,5 år!! Tiden går så himla fort så jag har inte ens tänkt på det, men under ett års jubileet så fick jag min son och senil som man blir när man får barn så föll det bort i glömskan. Då är det på tiden att vi uppdaterar butiken så den får ett nytt och fräscht utseende :)

En utlottning kommer att läggas ut inom kort så kika in igen snart. Uppdateringarna på bloggen kommer att bli tätare, de senaste två månaderna har inneburit så mycket jobb så bloggen har inte hunnits med.

Skriv gärna vad ni tycker är bra eller dåligt med den nya butiken, det är jag väldigt tacksam för!

SDC10615