torsdag, mars 26

It´s alive..

nu äntligen fungerar min webb butik som den ska “jippiii”. Den trevliga supporten hos loopia.se hjälpte mig att flytta över domänen och butiken till dem:) Idag har jag tagit lite nya bilder på varorna som finns i butiken, de första blev inte riktigt bra. Nu har jag bara några till jag ska ta, och sedan blir det foton på de nya grejerna som kommer nästa vecka:)

Igår var vi på hund kurs för andra gången, och det gick mycket bättre än förra onsdagen. Ramir kunde slappna av mer, och skrek inte hela lektionen:) Och Dalton var inte lika rädd för de andra hundarna och kunde slappna av han också. Nu ska vi ligga i med träningen så de blir ännu duktigare. Jag tycker att det är så kul när Frank också tycker att det är kul att vara där och träna med hundarna:)

Nu längtar jag verkligen efter detta

mobil 081028 100

Sommar i Tyfors, svärföräldrarnas vackra stuga. Vi ska äntligen dit och öppna upp till Påsk.

onsdag, mars 25

Teknik är underbart

Om ni provat att gå in på min webb butik så har ni säkert märkt att den inte fungerar för tillfället, det verkar inte som att företaget jag köpt domänen hos klarar av att ha min butik hos dem. Så butiken är stängd tills jag löst problemet med vem jag ska flytta över butiken till. Förhoppningsvis så är det fixat innan veckans slut:) Men men så är det ibland får man gå omvägar för att nå sitt mål hehe.

Nu har jag och Frank bestämt oss för att flytta ihop igen, för att se om det fungerar. Det ska bli skönt och jag är så glad, jag har saknat honom så mycket. Vi hoppas verkligen att det ska fungera, vi har jobbat med oss själva mycket, vi mår bra och tänker annorlunda nu. Det känns som att det kommer att fungera :) Vi kommer att bo i mitt hus och hyra ut Franks, till att börja med. Senare kanske vi säljer hans hus. Frank är så snäll att jag får inreda hela huset efter mina planer ändå hehe tur är att vi har nästan samma smak på allt :) Han har följt Arga snickaren och tagit vara på hans idéer om att även frugan ska vara delaktig i renoveringarna. Så nu finns det inget som heter att han ska fixa det och det, utan han vill att vi ska göra det tillsammans. Det är kul att han vill ha hjälp av mig, annars står man bara där som ett fån och håller i ena hörnet fast det inte behövs :) Eftersom vi måste vänta tills det blir varmt innan vi kan göra klart badrummet ( kan inte tömma vatten systemet ) så ska vi börja med sovrummet. Där ska vi slå upp råspånt i hela rummet, lägga nytt golv och måla om min byrå som jag ropade in på auktion i somras.

mobil 081028 039

(bild tagen med mobil, därav kvalitén) Visst blir den snyggare om jag målar den vit? :)

Har det gött!

måndag, mars 23

Jag ser det snöar

jag ser det snöar, det var väl roligt hurra!! hehe nej kanske inte, jag som såg fram emot våren men den kommer nog snart. Igår gjorde vi världens ryck och städade ur carporten på skrot, som kom från mitt utrivna badrum. Och så fort jag besiktat bilen så ska jag köra det till skroten, nu blir det äntligen fint på min gård:) Fanny var på teater med famor och farfar i lördags och så sov hon där till söndagen. Varje gång hon sover borta så tänker jag och Frank att nu, nu ska vi göra något trevligt tillsammans ikväll titta på film, äta gott och mysa. Det slutar alltid med att vi ligger i en varsin ände på soffan och sover kl nio på kvällen hehe. Fast det har väl sin charm det också.

Lite fler grejer har jag hunnit lagt ut i webb butiken, några fina gamla fotogafier.



Även några hempulade krukor :) har jag även lagt upp, de ser ut så här




Besök gärna butiken och skriv upp er för nyhetsbrev, då får ni koll på erbjudanden och nyheter via mail. Och glöm inte av att kriva upp er i tävlingen om lyktan, nu är det bara en vecka kvar.

Ha det!