fredag, mars 20

Nya varor

Nu har det tillkommit två nya varor till min e-butik. Den första är ett fint vitrinskåp i plåt.



Och den andra varan är en vacker vit trähylla med tre lika stora fack.


Det kommer att läggas ut mer grejer under helgen och nästa vecka kommer ännu fler nyheter:)

Nu har jag verkligen fått vårkänningar, vädret har varit så fint och det var så skönt att gå i skogen med vovvarna och solen som värmde i nacken. Och i går städade jag ur båda våra bilar, äntligen skrek Frank :) Till och med så att jag hann med och scrappa igår, det var ganska länge sedan jag la ut något av mina alster här. Så jag tänkte bjuda på två idag :)


Fanny tar en välförtjänt vila efter att ha hjälpt till med vårstädningen.


En bild säger mer än tusen ord:)

Sköt om er!!

tisdag, mars 17

Finns det något mer irriterande...

än teknik? Jag slet till kl 01.30 inatt och butiken fungerade som den skulle, men nu i dag när jag skulle spana i den så fungerade den inte GAAHHH. Så nu hoppas jag på att supporten är så duktig att han eller hon kan fixa det....hellst väldigt fort :)
Idag har jag vart inne och jobbat ett par timmar och sedan mötte jag upp med Frank och Fanny i Djurås, så åkte vi alla tre till Trollkrogen och åt riktigt god mat. Dessutom tror jag att någon bytte ut vårat barn mot ett litet kinkigt troll ;) Nu ska jag äntligen slöa i soffan en stund med min nya tidning, jag älskar tidnningar och skulle inte Frank stoppa mig skulle jag köpa varje tidning som kom ut i månaden hehe Undrar om det finns Anonyma Tidningsmissbrukare någonstans som jag kan gå med i:)

Kram på er alla!!

måndag, mars 16

TÄVLING!!

Nu vankas det tävling hos lilla mig. Det är för att fira öppnandet av min webb butik som kommer att ske inatt:) Jag har jobbar och slitit som ett djur idag för att få allting klart, och nu är det bara finliret kvar:) Länk till min webb butik kommer att komma upp här på min blog så fort den öppnar, och jag är väldigt glad att få synpunkter på förbättringar.

Nu äntligen är butiken öppen, välkommen att kika in på www.froken-f.se

Till tävlingen
Jag kommer att lotta ut en väldigt fin ljuslykta från Trendkompagniet. Som ser ut så här


Lyktan är ljusblå och mäter 14x14xh32cm.
Reglerna för att delta i utlottningen är väldigt enkla:)
En kommentar till detta inlägg, är lika med en lott:), och har man en kompis som ger en kommentar och nämner ditt namn så blir det en lott till.
Men max fem lotter per person, för rättvisans skull:)
Tävlingen håller på tills den 30 mars och då drar min kära dotter det vinnande namnet, som kommer att publiceras här på bloggen.

Lycka till!

Jobba jobba jobba

Det är vad jag ska göra idag :) Fast hemma, och det är faktiskt lite skönare än att åka 3 mil till mitt vanliga jobb :)Men det är väldigt spännande och givande att starta eget. Min dröm är ju att kunna leva på detta, men vägen dit kan vara lång och det gäller att inte ge upp!! Jag drömmer inte om rikedom utan att jag ska kunna driva mitt eget så att det och jag ska gå runt:) Och självklart drömmer jag om en egen gård, där mina hundar kan springa lösa utan att jag behöver oroa mig om att det kommer bilar eller annat folk på vägen. Att kunna ha min häst där, och att kunna ha fler hästar. Men än så länge är jag nöjd med mitt lilla hus, som ligger på landet. Och när jag väl hittar min gård ska den vara perfekt, så det gäller att inte ha för bråttom och att ha lite is i magen.

På onsdag ska vi på vår första kursdag med våra hundar, vi ska gå vardagslydnad med båda två. Det ska bli riktigt roligt :) Vi började valpkurs med Dalton förra våren, men eftersom jag fick jobba i samma veva så hann vi inte gå klart den. Det ska bli roligt att jag och Frank hittar på något tillsammans, Fanny hon blir passerad till farmor eller mormor varje onsdag kväll :)

Oj vad jag har svamlat hehe men nu ska jag sätta igång och jobba lite. Senare under dagen kommer jag att lägga upp en tävling på bloggen, med ett väldigt fint pris:)